Missie/Visie

Missie

OMNIS VITA EX MARE (alle leven komt uit zee)

De zee is de bron van alle leven. Your Well is actief met de marketing en verkoop van producten op basis van zeewier. Met deze producten brengt Your Well de kracht van de zee op land. 

Zeewier is voor veel mensen in het Europa erg onbekend. In het Verre Oosten echter maakt zeewier al eeuwen lang deel uit van het dagelijkse leefpatroon, hetgeen mede bijgedragen heeft aan de relatief goede gezondheid van de mensen aldaar. Zeewier is voor hen een natuurlijke bron van culinaire voeding, stimulerende lichaamsverzorging en optimale gezondheid. Ook hier in onze Westerse wereld moet zeewier bij gaan dragen aan deze drie-eenheid: voeding-verzorging-gezondheid.

Zeewier kan daarbij ook nog eens op een duurzame manier in zee worden gekweekt en geoogst, zonder gebruik te hoeven maken van land, waarmee het ook een oplossing kan bieden voor het voedselvraagstuk waarmee de mensheid de komende decennia te maken krijgt.

Zeewier is natuurlijk, gezond, duurzaam en .......lekker!

Visie

Met een breed assortiment aan kwalitatieve zeewier producten, bij voorkeur afkomstig uit Europa, en goede voorlichting streven wij dan ook het volgende doel na: 

Iedereen

Elke dag

Wat zeewier!

 

Your Well

 

the Seaweed Company

 

Hoorntjeswier